Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не самими рецептами єдиними: які відкриття зробив на порталі рецептів
Нещодавно я натрапив незвичайний ресурс про їжу. Його назва — 500 рецептів і розташований за адресою https://500receptiv.kr.ua/. Спочатку, я був трохи збентежений, бо думав, що це типовий кулінарний блог.

Але сайт виявився набагато різноманітнішим. Окрім великої кількості рецептів — як-от проста тушкована капуста до вишуканих страв, зокрема Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — тут можна знайти різноманітні публікації на суміжні питання. Так, тут розповідається про ведення товарного бізнесу, критерії підбору стаканчиків, захист рослин від шкідників і про чайну культуру.

Мене ж найбільше зацікавив розділ із рецептами. Дуже сподобалася ідея приготувати перець, фарширований із булгуром — автор добре пояснює, чому варто обрати запікання замість тушкування. Також взяв на замітку оригінальне поєднання продуктів. Тож можна сказати, що це справжнім кладезем інформації не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Корисний сайт з рецептами для мультиварки – ділюсь знахідкою StevenFlact 0 74 03-31-2026, 12:52 AM
Last Post: StevenFlact