Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Народе, хто розуміється у постільній білизні? Натрапив на корисний сайт
Привіт усім! Хочу показати цікавим сайтом, можливо кому треба. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а вранці почуваюся, як вичавлений лимон. Грішив на роботу, на атмосферний тиск, а кохана каже: "Давай оновити постільну білизну на якісну, а не оте страхіття з ринку". І тут я поліз в гугл.

Зізнаюсь, був впевнений, що підбір постільного комплекту - це лише "колір сподобався чи ні". Виявилося, ціла історія. І бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих термінах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто скарбниця корисної інфи! Реально провів майже годину. У них прямо як в енциклопедії: по полицях описані всі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того, скільки циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло усвідомити, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Що я для себе відкрив особисто зрозумів:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перед замовленням реально бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це пекло, а сатин дійсно охолоджує, тому що в нього плетіння ниток інша.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб принт не вицвів через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка працює без відпочинку.

В результаті вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримали українське). Поки політ нормальний — сплю як убитий, білизна дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.

Загалом, якщо ви, як і автор, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в яку варто вникати, щиро рекомендую глянути статейку на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає і час, і гроші на пошуки та рятує від покупки неякісної речі. Усім міцного відпочинку!
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Корисний сайт з рецептами для мультиварки – ділюсь знахідкою StevenFlact 0 74 03-31-2026, 12:52 AM
Last Post: StevenFlact